KRIGARNAS Ö // The Name of the Game

Läs mer om filmen på www.krigarnaso.com

KrigansO_Poster_Final_Swe

KRIGARNAS Ö

Peter ska tillbringa en månad på en ö i skärgården tillsammans med sin dotter Sandra som han knappt har träffat sedan sonens självmord två år tidigare. På ön träffar Sandra några andra ungdomar som spelat en livsfarlig lek, en lek de kallar krigaren i vilken de ger varandra uppdrag som måste utföras för att få de åtråvärda titeln krigaren. Peter som får nys om ungdomarnas lek väljer att inte gå till polisen. När hans dotter försvinner djupare och djupare in i leken känner han att han

inte har något annat val än att slå tillbaka och går med i deras lek med ödesdigra konsekvenser som följd. Han har bestämt sig, han ska komma hem med sin dotter och han är beredd att gå långt för den han älskar mest.

 

FILM CAST:

Mats Helin – PETER

Aurora Roald – SANDRA

Kim Bodnia – MARTIN

Fredrik Johansson – JESPER

Line Verndal – DENISE

David Arnesen – FREDRIK

Susanna Roald – MIA

Hanna Ardéhn – NICKE

Thomas Hanzon – COP

 

 

no comments

Leave Your Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*